Atles de Parasitologia Clínica

Atles de Parasitologia Clínica

Boquet Jiménez, Ernest de Btalle Surroca, Jordi Motjé Casas, Montserrat Planas Ballús, Elisa

35,00 €
IVA inclós
Disponible
Editorial:
DIPUTACIO DE GIRONA
Matèria
Medicina
ISBN:
978-84-96747-46-3
Col·lecció:
Dipsalut
35,00 €
IVA inclós
Disponible
Afegir a favorits

El propòsit d'aquest atles és oferir als estudiants de carreres sanitàries i als lectors amb inquietuds parasitològiques un seguit d'imatges d'organismes que poden afectar l'home i produir-li diversos graus de malaltia.

Si bé l'estudi de tots i cadascun d'aquests microorganismes és un tema acadèmic, la tècnica parasitològica, el dia a dia, constitueix una disciplina essencialment morfològica. La capacitat de visualitzar i identificar els diversos elements que caracteritzen el paràsit, com ara cists, ous, larves, etc., s'adquireix només després d'haver-los vist i reconegut repetidament.

La col·lecció que es presenta en aquest atles no pretén ser exhaustiva, però sí que conté imatges de les formes paràsites més comunes. El material recopilat procedeix de les col·leccions dels autors, de mostres rebudes en avaluacions externes de qualitat, nacionals i internacionals, i de mostres enviades pel Control Nacional de Parasitologia de França (Prof. Petithory) i pel Control Internacional de l'Organització Mundial de la Salut.

Les explicacions que precedeixen cadascun dels grups microfotogràfics són breus i estan orientades a centrar el tema. El contingut d'aquest atles és divulgatiu; el lector que ho desitgi pot ampliar coneixements a través de la completa bibliografia especialitzada existent.

Articles relacionats

  • Prevenir antes que curar
    Bernabeu Mestre, Josep
    El libro Prevenir antes que curar usa el pasado para entender las crisis sanitarias actuales y afrontar los escenarios de futuro que nos permita evitar futuras pandemias. Con la pregunta: ¿puede un virus explicar una pandemia?, se centra desde el inicio la cuestión clave que puede ayudar a entender, de manera didáctica, la complejidad de los factores que están detrás de crisis ...
    Disponible

    16,00 €